Carta y menús

250,00€

250€/personne ou 370€/personne avec accords mets et vins

Le king crabe,

Le foie gras au torchon,

Les noix de Saint-Jacques

Bar de ligne

Dos de chevreuil rôti

« Le colonel de Monsieur »

Le chocolat crémeux

250,00€

250 € per guest, 370 € per guest with wine pairing

The King Crab

Foie Gras cooked in a cloth

Kernel of Scallops grilled on one side only

Line caught sea bass

Roasted roe deer

« Le colonel de Monsieur »

Chocolate

La carte signée par Sébastien Giroud & son équipe, inspirée principalement par les saisons et les producteurs de notre terroir.

Vous laissez carte blanche à notre Chef de cuisine afin d’élaborer votre menu selon les produits de la carte.

3 services

90,00€
 

Accords mets & vins

135,00€
 

5 services

130,00€
 

Accords mets & vins

195,00€
 

Le Végétarien

20,00€
 

L’Escargot

26,00€
 

La Langoustine

32,00€
 

Le foie gras

28,00€
 

Le Turbot

42,00€
 

Le Cabillaud

36,00€
 

La Sole

42,00€
 

Le Colvert de chasse

40,00€
 

Le veau, ris et quasi

42,00€
 

La côte de porc Ibérique

38,00€
 

Le filet de bœuf Simmenthal

38,00€
 

Truffade à la tomme d’Aubrac

42,00€
 

La sélection de nos fromages de ferme

22,00€
 

Le Soufflé

20,00€
 

La figue de Solliès au miel de sapin

18,00€
 

Le chocolat

18,00€
 

La Poire

18,00€
 

(And) What if “Monsieur” was one of Marlène Dietrich’s many friends... (And) What if he made her dream during the three years she lived in her suite, here on the Lancaster hotel’s 4th floor, by bringing her regional specialties from his journeys...
(And) What if Marlène Dietrich had discovered the wonderful culinary diversity of our beautiful France, all by staying here, at 7 “rue de Berri” thanks to “Monsieur” And his love for the French countryside’s plurality and uniqueness...
(And) What if Today it was you discovering or rediscovering these beautiful local dishes, by tasting a family cuisine, savory and sometimes “incarnated” by our Chef’s creativity... So we recreated one of the most passionate French love stories, by serving you the way “Monsieur” would have done for Marlène...
This month the Chef Sebastien Giroud has the pleasure to take you on the road of the Centre region: Chartres - Orléans - Amboise - Blois - Tours - Chenonceaux - Bourges

*Starter of the day

17,00€
 

Stuffed zucchini flower, vegetables from Provence with black garlic

34,00€
 

Sea bass carpaccio, ginger marinade and sweet peppers

35,00€
 

Freshness of crab, curry and avocado

38,00€
 

* The day fishing in casserole with aioli sauce

25,00€
 
48,00€ 2pers.
 

Red mullet, apples “bouchon” cooked in the fruit juice

48,00€
 

Steamed cod fish, baby octopus cooked Provence-style and preserved fennel

44,00€
 

* The Chef’s suggestion of the day

25,00€
 

Roasted duck breast fillet, white polenta, fresh almonds and cherries

46,00€
 

Veal chop, zucchini cannelloni, tomatoes and feta jam

50,00€
 

* Our cheeses selection from Marie-Anne Cantin

18,00€
 

* Dessert of the day

14,00€
 

Pistachio soufflé, red fruits and lavender ice cream

20,00€
 

Poached peach with granita of rosé from Provence

18,00€
 

Freshness of lemon and lime, basil ice cream

21,00€
 

3 courses menu

90,00€
 

5 courses menu

130,00€
 

49,00€

Chaque semaine découvrez les produits de la région mise à l'honneur du mois. Servi au déjeuner uniquement

130,00€

Laissez-vous tenter par la découverte de la région du mois mise à l'honneur par le chef Sébastien Giroud